• 1-3 dagers leveringstid
  • 50000 fornøyde kunder
  • 365 dagers åpent kjøp
Menu
(0)
Search
Cart
0

Gå ned i vekt

Gå ned i vekt

Hvem passer anbefalingene for: Menn og damer som ønsker seg ned i vekt/ned i fettprosent.
Kom i gang og få de resultatene du ønsker! Les teksten under:

Det kan være vanskelig å velge produkter for å nå målet om å gå ned i vekt. Spesielt når det er så mye å velge mellom!
Det er lett å bli usikker, derfor har vi gjort det lett for deg og plukket ut de produktene som er mest populære i butikk og på nett pga. sin gode effekt samt dem som anbefales av våre atleter og PT'er!

For å gå ned i vekt er det viktig å tenke på hva man spiser samt ligge i kaloriunderskudd. Altså spise mindre kalorier enn det man forbrenner. I tilegg er det viktig å trene, foreksempel styrketrening samt cardio (gåturer, løping, sykling etc) For å få raskere og maksimale resultater er det en klar fordel å supplere med kosttilskudd. Under finner du 4 produkter som alle er perfekte å kombinere sammen for å nå ditt mål raskt og trygt!

Først ut av de 4 er BCAA+L-Glutamine, BCAA+L-Glutamine drikker du under treningen. Fordelen med dette produktet er at det blir tatt raskt opp av kroppen, noe som fører til at du tilfører kroppen næring under treningen noe som igjen vil gi bedre restitusjon, fettforbrenning og opprettholde muskelmasse.

Andremann ut er Diet Kick Fettforbrenner, dette er en skikkelig god fettforbrenner som øker forbrenningen, demper søtsug og sult samt øker energien. Dette produktet tar du morgen og midt på dagen de dagene du har treningsfri og 2 stk før trening de dagene du trener. Diet Kick har meget gode tilbakemeldinger og desidert høyest "anbefalt" faktor av alle våre fettforbrennere.

Tredje produkt ut er 100% Whey Protein, proteiner er selve byggeklossene i musklene. For å få noe som helst utbytte av treningen må proteiner tilføres for å bygge kroppen opp igjen etter trening. Her får du et proteinpulver som er helt kanongodt på smak med et lavt innhold av fett og karbohydrat samt et høyt proteininnhold. Perfekt og bruke 1-2 ganger til dagen. Bruk alltid rett etter trening. Samt en gang på dagen når det er langt mellom måltiden.
Dette holder fettforbrenningen i gang, slik du raskere kan nå dine mål! Nei, man legger ikke på seg fett av proteinpulver! 

Og så har vi sistemann av de 4 produktene, nemlig CLA! Dette er et skikkelig bra produkt, som har vært en bestselger i alle år, for sin unike evne til å beholde muskelmasse på kroppen når du går ned i vekt. Et must!

Så ja, da har vi oppsummert alt.
Det er ikke noe vits å gjøre det mer komplisert enn dette. Her har du alt du trenger altså de beste produktene til markedets beste pris!

PS: Skulle du være usikker på doseringene så står dette nøye beskrevet på boksene, skulle du være usikker på noe så skriver du bare til oss, vi hjelper deg gratis, selvsagt!

HER ER DE 4 ANBEFALTE PRODUKTENE: