• 1-3 dagers leveringstid
  • 50000 fornøyde kunder
  • 365 dagers åpent kjøp
Menu
(0)
Search
Cart
0

3-phase Protein 1 kg

* Påkrevde felt

kr 399,-

Lagerbeholding: 100+ på lager

  • Alltid hos oss:
  • Rask levering
  • Alltid fornøyde kunder
  • Åpent kjøp
  • Alltid hos oss:
  • Rask levering
  • Alltid fornøyde kunder
  • Åpent kjøp

Ideelt protein-supplement når det er langt mellom måltidene eller før sengetid.

Egg, Casein og Whey protein.


Perfekt å bruke på morgenen og før leggetid!

3Phase er kort sagt det beste blandingsproteinet du kan finne. Det kombinerer fordelene fra de besta proteinkildene og gir takket være cikoriarotfibrene en bra metthetsfølelse og et meget langsomt og stabilt men likevel et fullstendig opptak. Din kropp får god tid på seg å absorbere alt proteinet takket være at aminosyrene frigjørs langsomt fra de ulike proteinkildene.

Kasein:

Kasein er et stort protein med komplisert struktur som tar lang tid for kroppen å bryte ned. I forhold til de pasteuriserte melkeproduktene du finner i helsekostbutikkene er det micellere kaseinet i 3Phase ikke denaturert d.v.s. at det har hver sin naturlige struktur som er nødvendig for at opptaket skal være langsomt. Rent kasein har ett ganske lav biologisk verdi og må derfor komplementere kaseinet med en annen proteinkilde. Forutsatt at kaseinet ikke er denaturert tar totalt absorpsjon ca. 8 timer som gjør kasein til det perfekte proteinet før leggetid.

Egg Protein:
Egg protein et ett av de mest undervurderte proteinkildene med en biologisk verdi som er i prinsipp like høyt som whey protein og ett opptak som er langsommere, egg protein er derfor perfekt som mellommåltid for økt fettfri muskelmasse. Dessuten er egg protein rik på antioxidative aminosyrene metioning og treonin.

Whey Protein:
Whey Protein er det proteinet som har høyest biologisk verdi av alle kjente proteiner og er derfor ett selvklart tilskudd i enhver person som trener sitt kosthold.

3Phase inneholder cikoriarotfibrer som gjør opptaket betydelig langsommere og gjør at 3Phase har et langsommere opptak enn rent kasein.

3Phase er kort sagt det beste blandingsproteinet du kan finne. Det kombinerer fordelene fra de beste proteinkildene og gir takket være cikoriarotfibrene en bra metthetsfølelse og et meget langsomt og stabilt men likevel et fullstendig opptak. Din kropp får god tid på seg å absorbere alt proteinet takket være at aminosyrene frigjørs langsomt fra de ulike proteinkildene.

Brukerveiledning    

Bland 50 gram (2 scoop) pulver med 3dl vann eller melk.
Ta en porsjon til frokost og en porsjon før leggetid hver dag.

ingradients Ingredienser

Innhold pr. servering (50 gram)
Kalorier: 200
Protein: 43
Karbohydrat: 2
Fett:1

Innhold pr. 100 gram
Kalorier: 400 kcal
Protein: 86 gram
Karbohydrater: 4 gram
Fett: 2 gram

Ingredienser:
Whey protein, Casein protein, Aminopeptider (glycine-l-alanine, glycine-l-glutamin) Eggehviter (egg protein), kakao (farge i sjokoladesmak), solroslecitin, aroma, rødbetspulver (farge i jordbærsmak), betakaroten (farge i vaniljesmak)