• 1-3 dagers leveringstid
  • 50000 fornøyde kunder
  • 365 dagers åpent kjøp
Menu
(0)
Search
Cart
0

Vegan Protein 2,1 kg

* Påkrevde felt

kr 599,-

Lagerbeholding: 50+ på lager

  • Alltid hos oss:
  • Rask levering
  • Alltid fornøyde kunder
  • Åpent kjøp
  • Alltid hos oss:
  • Rask levering
  • Alltid fornøyde kunder
  • Åpent kjøp

Vegan Protein er med sin eksepsjonelle næringsprofil og smak perfekt for deg som er ute etter et vegetar protein, om du trener eller ikke.

Et av naturens beste proteiner
Proteinet som er brukt i Vegan Protein er laget gjennom en patentert produksjonsmetode. Denne unike og miljøvennlige prosessen fremstiller rein europeisk erteprotein fra Pisium Sativum ved bruk av vann og ingen kjemikalier. Resultatet blir hva Reflex Nutrition mener er det perfekte lettoppløselige vegetar proteinet med høy fordøyelighet og som kan direkte sammenlignes med de beste animalske proteinkildene slik som myse, egg og melk. Dette velsmakende produktet gir 74% protein som har en 98% fordøyelighet og den fantastiske aminosyre scoren 95%

Vegan Protein inneholder mer BCAA, mer arginine og mer glutamin
De kritisk viktige aminosyrene L-Leucine, L-Isolaucine og L-Valine som bygger, reparerer og vedlikeholder muskelvev er en stor bestandel av Vegan Protein. Erteprotein inneholder faktisk mer BCAA en de beste eggehvite proteinpulver. Erteprotein har også opp til dobbelt så mye arginine, som bidrar til vekst, reparasjon og er ansvarlig for nitrogenoksid syntesen, sammenlignet med myseprotein. Til slutt så inneholder også erteprotein mer Glutamin en både myse og egg-protein. Aminosyreprofilen i erteprotein er derfor blant de beste når det gjelder å tilføre atleter de viktigste aminosyrene.

Et vegetarprotein uten soya, gluten og GM (Genmodifisert mat)
Det er en mengde vegetar baserte proteinpulver tilgjengelig, men få kan hevde å være fri for soya, gluten, GM og allergener. For ikke å glemme at erteproteinet man finner i Vegan Protein er en av de mest miljøvennlige proteinene i verden, fri for nitrogenbaserte gjødslingsmidler. Produsert på en fabrikk som er dedikert til disse produktene.

Vegan protein er søtet med Stevia
Stevia er en samling med planter som har blitt brukt i flere hundre år som søtning i mat og drikke. Den naturlige søtningen i stevia blir fremstilt slik at den bli kalorifri og passer dermed perfekt i et proteinpulver.

Vegan protein inneholder tilførte probiotics og fordøyelses enzymer
En annen stor forskjell som skiller Vegan Protein fra konkurrentene er det veldig spesielle Digezyme® fordøyelses enzym komplekset og LactoSpore® probiotic sporene. Digezyme har blitt grundig forsket på og kan forbedre fordøyelsen av protein mens LactoSpore sine probiotic sporer, kan som probiotic funnet i yoghurt hjelpe med et sunt fordøyelsessystem.

Innhold per boks:
2,1 kg

Anbefalt dosering:
Bland 25 gram (2 måleskjeer) med 300 ml vann og rist godt. 

Næringsinnhold:Reflex Vegan Protein - Ingredienser
Erteprotein (fra Pisum Sativum erter), naturlig farge (fett redusert kakaopulver (i sjokoladesmaker), Betanin (i bær og fruktsmaker), Beta Carotene (banan, vanilje og fruktsmaker)), smakstilsetning, fortykningsmiddel (carboxymethyl cellulose), naturlig søtning (Stevia), Digezyme fordøyelses enzym kompleks (Amylase, Protease, Cellulase, Lactase, Lipase), LactoSpore Probiotic Sporer (Bacillus Coagulans).