• 1-3 dagers leveringstid
  • 50000 fornøyde kunder
  • 365 dagers åpent kjøp
Menu
(0)
Search
Cart
0

BBN Hardcore Mass 7000 - 3kg

kr 599,-

Lagerbeholding: 1-10 på lager


  • Alltid hos oss:
  • Rask levering
  • Alltid fornøyde kunder
  • Åpent kjøp
  • Alltid hos oss:
  • Rask levering
  • Alltid fornøyde kunder
  • Åpent kjøp

Mass 7000 fra Hardcore BBN er en høykvalitets karbohydrat-protein blanding. Karbohydratmatrisen består av maltodextrin, dextrose, maisstivelse og havremel. Det 4 komponentproteinkomplekset består av myseprotein, melkeprotein, eggprotein og soya proteinisolat.
BBN Hardcore Mass 7000 er med opptil 2673 kcal per dag (smak: Milk Chocolate) en høyverdig Mass Gainer. Den passer perfekt for idrettsutøvere som legger på seg veldig sakte. For å gå opp i vekt må kroppen få tilført mer energi enn det den klarer å bruke. Hardcore Mass tilbyr 69,3g karbohydrat og 18,9g protein per 100g.
Karbohydratprodukter som BBN Hardcore Maltargo spiller også en spesiell rolle i styrke og utholdenhetssport (for eksempel maraton, triathlon, langrenn, sykling etc.).
Karbohydrater er spesielt viktige etter fysiske aktiviteter for å fylle opp glykogenlagrene. De lagres i muskelen i form av glykogen. Det er derfor disse lagrene skal fylles godt opp før trening eller konkurranser. Under intensiv trening eller konkurranse blir glykogenlagrene tømt. Derfor anbefales det å fylle glykogenlagrene med karbohydrater som BBN Hardcore Mass 7000 før treningen eller konkurransen. Etter trening eller konkurranse er det også perfekt å fylle glykogenlagrene på nytt. I de første timene etter belastningen er opptaket høyest. Karbohydrater bidrar til gjenoppretting av normal muskelfunksjon (sammentrekning) etter intensiv og / eller langvarig fysisk trening som fører til muskelmasse og uttømming av glykogenlagrer i skjelettmuskulatur. Den fordelaktige effekten er oppnådd ved inntak av karbohydrater fra alle kilder, med en total inntak på 4 g per kg kroppsvekt, ved doser, innen de første 4 timene og senest 6 timer etter svært intensiv og / varig fysisk trening som fører til muskelmasse og uttømming av glykogenlagre i skjelettmuskulaturen.

I tillegg er BBN Hardcore Mass 7000 optimalisert med sink og kreatin. Sink er et essensielt mineral, som må tilføres kroppen ved ernæring eller kosttilskudd. Sink bidrar ved siden av andre ting til normal karbohydratmetabolisme, til normal proteinsyntese, til vedlikehold av normale testostreonnivåer i blodet, til normal funksjon av immunforsvaret eller til beskyttelse av celler fra oksidativt stress. Kreatin lagres i form av kreatinfosfat i musklene.

Hvorfor velge Hardcore Mass 7000:
- Mass gainer for å bygge masse!
- Opp til 2658kcal
- 4-komponent karbohydratblanding
- 4-komponent proteinkompleks
- Optimalisert med kreatin og sink

Anbefalt dosering:
BBN Hardcore anbefaler en porsjon på 150g (5 scoops) blandes med 550ml helmelk eller vann. Det anbefales å drikke opptil tre porsjoner per dag. En optimal forbrukstid er før og / eller etter trening.

Innhold:
3000g

Næringsinnhold:

Ingredienser:
Maltodextrin (25,8%), dextrose (25%), myseproteinkonsentrat (med melk) (11%), havremel (inneholder gluten) (10%), maisstivelse (7%), soyaproteinisolat (6%) , kakaopulver (5%), melkeproteinkonsentrat (4%), smak, eggproteinpulver (2%), kreatinmonohydrat (1,5%), kanel, frigjøringsmiddel (silisiumdioxid), sinkoksid.
Inneholder potensielle allergener: Gluten, melk (inneholder laktose), soya og eggprotein.