Bestillinger før 16.00 sendes samme dag
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Chef Haugen's Crispy Gerilja Kylling

Følgende ingredienser er brukt for 6 porsjoner: 
1,2 kg Kyllingfilet
350 gram ris
5 Egg
½ Pakke Griljermel 
Ca 400 gram Jasminris
1 Boks Peanøttsmør
2 Gulrøtter
1 spiseskje Kokosfett 
1 teskje Havsalt eller Himalayasalt

Slik gjør du:
1. Skjær kyllingfiletene i tynne skiver på langs.
2. Smør inn en side av hver kyllingfilet med peanøttsmør. (siden som vender opp i stekeovnen)
3. Kakk 5 egg i en bolle og rør godt til eggeplommene er skikkelig rørt ut.
4. Hell griljermel på en tallerken.
5. Dypp kyllingfiletene i egg og så i griljermel slik at griljermelet får festet seg. Legg så alle kyllingfiletene på et stekebrett.
6. Stek kyllingfiletene i forvarmet stekeovn på 180 grader i ca 12 minutter til kyllingfiletene oppnår et crispy lag.
7. Kok opp 350 gram ris. Bland inn en teskje med salt og en spiseskje kokosfett for mer fyldig smak på risen.
8. Skrell og rasp ferske gulrøtter.
9. Sett frem 6 matbokser og fordel ut kyllingfilet, ris, gulrøtter og ruccola i matboksene.

Bon Appétit