Vårsalg - opptil 80% rabatt!
Til kassen
Totalt: 0

Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Chef Haugen's Tomato Carbonara

Oppskrift for Chef Haugen's Tomato Carbonara

Følgende ingredienser er brukt for 4 porsjoner: 
2 pakker à 400 gram Karbonadedeig totalt 800 gram
Ca. 350 gram Jasminris
1/2 pose 65 gram Vasket og Spiseklar Ruccola
2 stk Økologiske Gulrøtter (går også fint med vanlige)
2 pakker Änglamark Økologisk hakkete tomater eller lignende fra andre merker.
1 teskje Havsalt eller Himalayasalt
1 spiseskje Kokosfett (går også fint med vanlige stekeolje eller smør)

Slik gjør du:
1. Stek opp 800 gram karbonadedeig i stekepanne med kokosfett eller olivenolje. 
2. Bland inn 2 pakker med Änglamark Økologisk hakkete tomater og bland sammen med karbonadedeigen. 
3. Kok opp 350 gram ris. Bland inn en teskje med salt og en spiseskje kokosfett for mer fyldig smak på risen.
4. Skrell og rasp gulrøttene.
5. Sett frem 4 matbokser og del ut innholdet fra stekepannen i matboksene. Fordel så de raspede gulrøttene og ruccolaen i matboksene.
6. Avslutt med å helle over valgfri dressing eller olivenolje for enda mer smak.

Bon Appétit